Tharëse elektrike për rroba 100W – BORMANN

38.5055.00 (-30%)

Ka sasi

Fuqia: 220W
Tensioni: 220-240V ~ 50/60Hz
Pesha: 3.8 Kg

Kodi: BFA1200 Kategoritë: ,

38.5055.00 (-30%)

Përshkrimi

Fuqia: 220W
Tensioni: 220-240V ~ 50/60Hz
Pesha: 3.8 Kg
Dimesionet: 114×56 cm

Tharëse elektrike për tharjen e lehtë dhe të shpejtë të rrobave dhe rrobave pas larjes në kushte që nuk lejojnë përhapjen ose përshpejtimin e procesit të tharjes. I besueshëm, me dizajn elegant dhe dritë, zgjedhje ideale për përdorim gjatë gjithë vitit.

MENU