Termos M Blue + Ermetico 1L

19.90

S’ka stok

Kapaciteti: 22.5 l
Dimenzionet: 38x25x38 cm
Pesha: 2.68 Kg

Kodi: 3801025 Kategoritë: ,

19.90

Përshkrimi

Gio’Style Ciao! M është kutia e re portative me ngjyra dhe praktike e dizajnuar për marrëdhëniet më të mira hapësinore / mbushëse / transportueshme. Ftohtë qese Gio’Style Ciao! M është në dispozicion në tre ngjyra tërheqëse: gëlqere, të kuqe dhe portokalli. E veçanta e mbulesës është aftësia për të përdorur anën e pasme si tabaka e cila është e rregulluar me pjesë të dyerve të xhamave. Gio’Style Ciao! M është e pajisur me një izolim të zgjeruar të polistirenit. Ai përfshin një enë ushqimore Gio’Style 1 L. Ky ftohës i ri ka një madhësi kompakte, por është shumë i madh: ka një kapacitet maksimal 22,5 litra, mund të përshtatet 36 kanaçe. Në plazh, në male, në liqen ose për një piknik me miqtë, përdorni Gio’Style Ciao!

MENU