Termos L Blue + Ermetico 1L

22.90

S’ka stok

Kapaciteti: 29.5 l
Dimenzionet: 41×27.5×40 cm
Pesha: 2.97 Kg

Kodi: 3801024 Kategoritë: ,

22.90

Përshkrimi

Gio’Style Ciao! L është kutia e re portative me ngjyra dhe praktike e dizajnuar për lidhjen më të mirë të hapësirës / mbushjes / transportueshmërisë. Frigoriferi pasiv Gio’Style Ciao! L . Gio’Style Ciao! L është e pajisur me një izolim të zgjeruar të polistirenit. Ai përfshin një enë ushqimore 1L Gio’Style. Ky frigorifer i ri ka një madhësi kompakte, por ato janë shumë të mëdha: ka një kapacitet maksimal 29,5 L (mund të përmbajë deri në 45 kanaçe) dhe mund të përmbajë shishe 2 litra në të drejtë. Në plazh, në male, në liqen ose për një piknik në kompani përdorni Gio’Style Ciao!

MENU