Termokokë TL30 – RBM

5.90

Ka sasi

Temperatura maksimale e ruajtjes 50 ° C
Ndërhyrja kundër ngrirjes (*) 7 ° C
Gama e kalibrimit (1 ÷ 5) +10 ÷ +30 ° C

Kodi: 07200030 Kategoritë: ,

5.90

Përshkrimi

Përgatitur për kufizimin e temperaturës dhe mbylljen e papërshtatshme.
Temperatura maksimale e ruajtjes 50 ° C
Ndërhyrja kundër ngrirjes (*) 7 ° C
Gama e kalibrimit (1 ÷ 5) +10 ÷ +30 ° C
Histereza 0,3°C
Presioni diferencial maksimal (koka e montuar në valvul) 1 Bar
Lëng termostatik me llambë etil acetat
Efikasitet i lartë i energjisë. Miratuar në klasën I.

MENU