Tavolinë metali 60x72cm + 2 karrige – BORMANN

74.99

Ka sasi

Numri i karrigeve : 2
Dimensionet e tavolinës : 60×72 cm
Pesha e paketimit Kg : 16.7
Dimensionet e karrigeve : 41x45x80 cm

Kodi: BSP1070 Kategoritë: ,

74.99

Përshkrimi

Numri i karrigeve : 2
Dimensionet e tavolinës : 60×72 cm
Pesha e paketimit Kg : 16.7
Dimensionet e karrigeve : 41x45x80 cm

BSP1070 është një komplet metalik me 3 pjesë nga BORMANN, i cili përfshin një tavolinë të palosshme dhe dy karrige, të përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

MENU