fbpx

Syze pune – TOPEX

5.00

Ka sasi

Syzet e sigurisë TOPEX janë një produkt themelor mbrojtës për shumicën e punimeve.

Krahaso
Kodi: 82S111 Kategoritë: ,

Syzet e sigurisë TOPEX janë një produkt themelor mbrojtës për shumicën e punimeve. Zona e madhe mbron sytë nga dëmtimet mekanike. Brezi elastik që lidh skajet e krahëve të veshit lejon rregullimin e sigurt të produktit. Shenja CE është një garanci sigurie dhe dëshmon se produkti plotëson të gjitha kërkesat evropiane. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

Main Menu