Spërkatëse për kopsht – NAKAYAMA

6.99

Ka sasi

Ujitëse rrotulluese sipërfaqësore për ujitjen e kopshtit dhe hapësirave të tjera të gjelbra

Kodi: GH9110 Kategoritë: ,

6.99

Përshkrimi

Ujitëse rrotulluese sipërfaqësore për ujitjen e kopshtit dhe hapësirave të tjera të gjelbra, e mundësuar nga një zorrë, baza e saj e lejon vendosjen kudo në kopsht.

MENU