Sopatë 860 g – VERTO

10.00

Ka sasi

Sopatë universal VERTO me një peshë të kokës prej 600 g dhe një peshë totale prej 860 g. Projektuar kryesisht për kopsht dhe punime pyjore. Doreza është bërë nga tekstil me fije qelqi, një material jashtëzakonisht rezistent ndaj ndryshimeve të temperaturës, lagështisë dhe dëmtimit mekanik, gjë që rrit forcën e s0patës.

Kodi: 05G201 Kategoritë: ,

10.00

Blehen shpesh së bashku

Përshkrimi

Sopatë universal VERTO me një peshë të kokës prej 600 g dhe një peshë totale prej 860 g. Projektuar kryesisht për kopsht dhe punime pyjore. Doreza është bërë nga tekstil me fije qelqi, një material jashtëzakonisht rezistent ndaj ndryshimeve të temperaturës, lagështisë dhe dëmtimit mekanik, gjë që rrit forcën e sëpatës. Forma e re, ergonomike e dorezës e bën punën me mjetin më të përshtatshëm.

MENU