fbpx

Sopatë 3900 g – VERTO

28.00

Ka sasi

Sopatë Universale VERTO. Sidomos për punën e kopshtit dhe pyjeve. Doreza e saj është bërë nga tekstil me fije qelqi, e cila rrit shumë rezistencën e saj ndaj ndryshimeve të temperaturës, lagështisë dhe dëmtimit mekanik, gjë që rrit rezistencën e sëpatës.

Krahaso
Kodi: 05G203 Kategoritë: ,

Sopatë Universale VERTO. Sidomos për punën e kopshtit dhe pyjeve. Doreza e saj është bërë nga tekstil me fije qelqi, e cila rrit shumë rezistencën e saj ndaj ndryshimeve të temperaturës, lagështisë dhe dëmtimit mekanik, gjë që rrit rezistencën e sëpatës. Doreza e re e projektuar ergonomikisht e bën punën me mjetin më të rehatshëm.

Main Menu