Sopatë 400G – NEO TOOLS

25.00

Ka sasi

Materiali: Carbon steel C55
Pesha: 400g

Kodi: 63-119 Kategoritë: ,

25.00

Përshkrimi

Materiali: Carbon steel C55
Pesha: 400g
Për gjuetarët, peshkatarët, dhe kamping

MENU