Skarë 57cm – BORMANN ELITE

149.99

Ka sasi

Trashësia mm : 0,8
Shtesa : kapak, grumbullues hiri dhe termometër
Pesha e paketimit: 14 kg

Kodi: BBQ1900 Kategoritë: ,

149.99

Përshkrimi

Trashësia mm : 0,8
Diameteri: 57cm
Shtesa : kapak, grumbullues hiri dhe termometër
Përmasat e paketimit cm : 58x58x29
Pesha e paketimit: 14 kg

MENU