Skallper për tela NEO

12.99

Ka sasi

Skallper për tela NEO, gjatësi 140 mm. Për tela me diametër 0.5-6 mm² (AWG 10-20) dhe 8-13 mm².

Kodi: 01-524 Kategoritë: , ,

12.99

Përshkrimi

Skallper për tela NEO, gjatësi 140 mm. Për tela me diametër 0.5-6 mm² (AWG 10-20) dhe 8-13 mm². Stripper Wire për kabllot me bosht të përbashkët RG6 / 59. Mjet përfshin shkallët në cm dhe inç. Dy komponentë, dorezë ergonomike e bërë nga TPR dhe ABS përmirëson komoditetin e punës.Brendi NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU