Sistem UltraViolet UV HR60 Ecosoft

129.00

S’ka stok

Uji kalon nëpër dezinfektuesin ultravjollcë, ku zhvillohet procesi i dezinfektimit.

Mbulesa e kuarcit është një masë e nevojshme për të mos lejuar që uji të futet në rastin e emituesit.
Doza e lartë e rrezatimit UV (30 mJ / cm2), e mjaftueshme për të çaktivizuar një gamë të gjerë të mikroorganizmave.
Heq 99.8% të mikroorganizmave

Kodi: ECOS-HR60 Kategoritë: ,

129.00

Përshkrimi

Uji kalon nëpër dezinfektuesin ultravjollcë, ku zhvillohet procesi i dezinfektimit.

Mbulesa e kuarcit është një masë e nevojshme për të mos lejuar që uji të futet në rastin e emituesit.
Doza e lartë e rrezatimit UV (30 mJ / cm2), e mjaftueshme për të çaktivizuar një gamë të gjerë të mikroorganizmave.
Heq 99.8% të mikroorganizmave
Metoda e dezinfektimit fizik nuk kërkon përdorimin e reagentëve shtesë dhe nuk gjeneron mbeturina.
Rasti është bërë prej çeliku inox të markës AISI 304.
Dhoma është bërë nga silicë me pastërti të lartë, dhe është shumë rezistent ndaj formimit të depozitave dhe shkatërrimit.
Afati i funksionimit efektiv është deri në 9,000 orë.

MENU