Sistem UltraViolet UV E-360 Ecosoft

359.00

S’ka stok

Filtri i dezinfektimit të ujit ultravjollcë Ecosoft E-360 është një rast metalik me një llambë ultravjollcë në një mëngë të veçantë kuarci brenda.

Doza e lartë e rrezatimit UV (30 mJ / cm2), e mjaftueshme për të çaktivizuar një gamë të gjerë të mikroorganizmave.
Metoda e dezinfektimit fizik nuk kërkon përdorimin e reagentëve shtesë dhe nuk gjeneron mbeturina.

Kodi: ECOS-E360 Kategoritë: ,

359.00

Përshkrimi

Filtri i dezinfektimit të ujit ultravjollcë Ecosoft E-360 është një rast metalik me një llambë ultravjollcë në një mëngë të veçantë kuarci brenda.

Doza e lartë e rrezatimit UV (30 mJ / cm2), e mjaftueshme për të çaktivizuar një gamë të gjerë të mikroorganizmave.
Metoda e dezinfektimit fizik nuk kërkon përdorimin e reagentëve shtesë dhe nuk gjeneron mbeturina.
Rasti është bërë prej çeliku inox të markës AISI 304.
Dhoma është bërë nga silicë me pastërti të lartë, dhe është shumë rezistent ndaj formimit të depozitave dhe shkatërrimit.
Afati i funksionimit efektiv është deri në 9,000 orë.

Zëvendësoni llambën një herë në vit;
komponentë të pastër për të hequr papastërtitë mekanike dhe pllakën.

MENU