Sistem përziërse – grupore

519.00

Ka sasi

Njësia e përzierjes dhe e shpërndarjes për qarqet me temperaturë të ulët e përbërë nga: pompë qarkullimi dhe mikser termostatik.
Lidhjet anësore të sistemit G 1″ M

Kodi: 35230637 Kategoritë: ,

519.00

Përshkrimi

Grupi i përzierjes me pikë fikse seri Kilma-ECOMIX RF.
Njësia e përzierjes dhe e shpërndarjes për qarqet me temperaturë të ulët e përbërë nga: pompë qarkullimi dhe mikser termostatik.
Lidhjet anësore të sistemit G 1″ M

MENU