Sistem përziërse dysheme dhe radiator – RBM

649.99

Ka sasi

Grupi i përzierjes dhe shpërndarjes për qarqet me temperaturë të ulët dhe të lartë që përbëhet nga: kolektori HT, pompa qarkullimi, kolektori përzierës, duke përfshirë valvulën e kthimit dhe grupin e rregullimit të kthimit, rregullimi me vlerë fikse me anë të valvulës së injektimit me kokë termostatike me sondë të brendshme (temperaturë e ulët dërgesa).

Kodi: 15310671 Kategoritë: ,

649.99

Përshkrimi

Grupi i përzierjes me pikë fikse seri Kilma-ECONBLOCK RF-AT në Polimer.
Grupi i përzierjes dhe shpërndarjes për qarqet me temperaturë të ulët dhe të lartë që përbëhet nga: kolektori HT, pompa qarkullimi, kolektori përzierës, duke përfshirë valvulën e kthimit dhe grupin e rregullimit të kthimit, rregullimi me vlerë fikse me anë të valvulës së injektimit me kokë termostatike me sondë të brendshme (temperaturë e ulët dërgesa).
Distanca qendrore midis lidhjeve anësore të sistemit 111 mm, lidhjet e valvulave të topit G 3/4”.
Distanca ndërmjet lidhjeve në derivimin e kolektorit me temperaturë të lartë 37 mm, lidhje standarde me fileto RBM

MENU