Sistem Filtrimi Standart me mineralizim pompe Ecosoft

299.00

S’ka stok

Kapaciteti i filtrit – 8 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve, përfshirë viruset dhe bakteret.

Kodi: ECOS-MO650M1PSECOST Kategoritë: ,

299.00

Përshkrimi

Specifikat:
Kapaciteti max: 12l / orë
Presioni operativ për filtër më pompë (bar): 2-4.5
Temperatura e ujit në hyrje, ° С: +4….+30
Pesha e filtrit, kg: 7
Lidhja e jashtme më ujë: 1/2
Dimensionet: 420x410x150 mm
Dimensionet e rezervuarit: 350x260x26 mm

MENU