Sistem Filtrimi RO me Kalcium Ecosoft

249.00

S’ka stok

Karakteristikat e modelit
Siguria 100% – viruset dhe bakteret nuk kanë shansin më të vogël.
Membrana lejon të kalojnë vetëm molekulat e ujit.
Uji i kalciumit është i shijshëm dhe i shëndetshëm.
Kalciumi thithet plotësisht nga uji.
Sasia optimale dhe konstante e mineraleve në ujë është 55-65 mg / l.

Kodi: ECOS-MO675MACPURE Kategoritë: ,

249.00

Përshkrimi

Karakteristikat e modelit
Siguria 100% – viruset dhe bakteret nuk kanë shansin më të vogël.
Membrana lejon të kalojnë vetëm molekulat e ujit.
Uji i kalciumit është i shijshëm dhe i shëndetshëm.
Kalciumi thithet plotësisht nga uji.
Sasia optimale dhe konstante e mineraleve në ujë është 55-65 mg / l.
Ne shikuam se si uji kalon nëpër shkëmbinj minerale në natyrë, dhe përsëriti këtë proces në filtër. Instalim i thjeshtë – kuzhina juaj do të mbetet e paprekur. Filtri vendoset nën lavaman sa më kompakt të jetë e mundur për shkak të dizajnit të qëndrueshëm, si dhe mundësinë e instalimit vertikal dhe horizontal.
Lavamani juaj do të plotësohet nga një rubinet i kromuar elegant për të hyrë në ujë të pijshëm.
Zëvendësimi i lehtë i filtrave – qasje e vazhdueshme në ujë me cilësi të lartë.
Filtrat e zëvendësimit shiten në komplete të përshtatshme; çdo anëtar i familjes mund të menaxhojë instalimin e tyre. Dhe ne jemi gjithmonë të disponueshëm – jemi të lumtur t’ju përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe kujdesemi për ju, duke ju kujtuar ndryshimin e filtrave të zëvendësimit.

Paraqitet filtri Ecosoft P’URE AquaCalcium RO
DOW Filmtec ™ (USA) është një udhëheqës në fushën e teknologjisë së osmozës së kundërt;
6 faza të pastrimit të ujit, përfshirë. pasurimi i kalciumit të ujit;
Deri në 280 litra ujë të pijshëm në ditë;
Rezervuari i presionit për ujë të pijshëm me një vëllim të dobishëm prej 7 litrash.
Filtri është instaluar në kuzhinë nën lavaman. Krijuar vetëm për pastrimin e ujit të ftohtë.

MENU