Shtratë i palueshëm 190x79x39 cm – BORMANN

119.00

Ka sasi

Diemsioni: 190x79x39cm
Pllaka ortopedike
Dyshek i trashë dhe i rehatshëm
Trashësia e dyshekut 9.5cm

Kodi: BSF1000 Kategoritë: ,

119.00

Përshkrimi

Diemsioni: 190x79x39cm
Pllaka ortopedike
Dyshek i trashë dhe i rehatshëm
Trashësia e dyshekut 9.5cm
Ka 4 rrota për transport të rehatshëm
Pesha: 13.3 Kg

MENU