Shportë rrobash

12.00

Ka sasi

Dimenzionet: 35x35x64 cm

Kodi: 7202006178 Kategoritë: ,

12.00

Përshkrimi

Shporta e bërë në poliester – përbërë nga një kapak dhe doreza anësore.

MENU