Shportë e rrumbullakët

4.50

Ka sasi

Është bërë nga plastikë e riciklueshme 100% me cilësi të lartë. Dizajn unik italian për funksionalitetin dhe prakticitetin.

Kodi: 6557020 Kategoritë: ,

4.50

Përshkrimi

Është bërë nga plastikë e riciklueshme 100% me cilësi të lartë. Dizajn unik italian për funksionalitetin dhe prakticitetin.

Dimensionet: 26 x 13 cm
Pesha: 0.15 kg

MENU