Shkop për roller 2K 150-270mm – ZIMA

2.60

Ka sasi

Për roller: 150-270mm

Kodi: 421633 Kategoritë: ,

2.60

Përshkrimi

Korniza profesionale për roller të bojës 2K ka dy përbërës dhe jep një kapje që nuk rrëshqet.

Për roller: 150-270mm

MENU