Shkop i gjatë Alu-Pro – ZIMA

3.5019.00

Gjatësia: 1.5m, 2m, 4m
Materiali: Alumin

Kodi: N/A Kategoritë: ,

3.5019.00

Pastroje

Përshkrimi

Gjatësia: 1.5m, 2m, 4m

Shtylla zgjatuese është shtylla më e përdorur pasi ka një raport optimal midis çmimit dhe cilësisë. Ai është i destinuar për përdoruesit profesionistë, si dhe për ata që kërkojnë DIY.

Shtylla zgjatuese e bërë nga alumini është e destinuar kryesisht për përdoruesit profesionistë, të cilët kërkojnë një shufër me peshë të lehtë, besueshmëri dhe përdorim të gjatë

Specifikat

Informacion shtesë

Gjatësia e shkopit

1.5m, 2m, 4m

MENU