Shkallë shtëpiake – BEYKON

15.5032.99

Trupi dhe hapat metalik të lyer elektrostatikisht të pjekur
Lehtë për t’u hapur dhe mbyllur
Paketim i vetëm elegant gati për t’u përdorur

Kodi: N/A Kategoritë: ,

15.5032.99

Pastroje

Përshkrimi

Trupi dhe hapat metalik të lyer elektrostatikisht të pjekur
Lehtë për t’u hapur dhe mbyllur
Paketim i vetëm elegant gati për t’u përdorur
Hapat e projektuar posaçërisht që parandalojnë rrëshqitjen
Përdorim dekorativ në shtëpi dhe vende pune
Bllok sigurie (EN-131)
Dorezë me ngjyrë të veshur me PVC

Specifikat

Informacion shtesë

Shkelëse

1+1, 2+1, 3+1, 4+1

MENU