fbpx

Shati 340 mm – VERTO

1.90

Ka sasi

Gjatësia totale: 340mm
Dorza: e veshur me gomë

Krahaso
Kodi: 15G410 Kategoritë: ,

1.90

Përshkrimi

Shati me gjatësi 340 mm. Shumë e dobishme në punët e kopshtit. Tehu është bërë prej çeliku të fortë, rezistent ndaj deformimeve. Doreza e veshur me gome me formë ergonomike përshtatet mirë në dorë dhe nuk rrëshqet, gjë që përmirëson komoditetin e punës.

Menu kryesore