fbpx

Sharrë rrethore 1200W – GRAPHITE

82.00

Ka sasi

Fuqia: 1200 W
Diametri i rrotës së jashtme: 185 mm
Diametri i rrotës së brëndshme: 20 mm
Gama e prerjës: 0-45°
Max. prerje në 90°: 65 mm
Max. prerje në 45°: 43 mm

Krahaso
Kodi: 58G488 Kategoritë: , ,

82.00

Përshkrimi

Sharrë rrethore GRAPHITE me një motor 1200 W që ju lejon të arrini deri në 5000 rrotullime të diskut në minutë. Sharra ka mundësinë e prerjes në një kënd nga 0 ° në 45 °.
Trashësia maksimale e materialit për t’u prerë në një kënd të drejtë është deri në 65 mm, dhe në një kënd deri në 43 mm. Rregullimi i këndit dhe thellësisë së prerjes bëhet pa mjete – një shkallë e veçantë ndihmon në vendosjen e parametrave të prerjes. Sharra është e pajisur me një dorezë me një bravë që parandalon aktivizimin aksidental, të mbuluar me plastikë pa rrëshqitje, falë së cilës puna është e rehatshme dhe e sigurt. Sharra punon me disqe prerjeje me një diametër të jashtëm prej 185 mm dhe një diametër të vrimës 20 mm. Strehimi i sharrës është bërë nga aliazh alumini. Nëse është e nevojshme, është e mundur të zëvendësoni furçat e karbonit të veshur vetë. Kompleti përfshin dy disqe prerjeje dhe një rast transporti. Pajtueshmëria me standardet evropiane sigurohet nga certifikata CE

Menu kryesore