Sharrë këndore 600mm – NEO TOOLS

49.00

Ka sasi

Gjatësia e tehut: 600 mm
Dhembë për inch: 18

Kodi: 44-600 Kategoritë: ,

49.00

Përshkrimi

Projektuar për prerje horizontale dhe vertikalë në kënde 15 °, 22.5 °, 30 °, 36 °, 45 ° dhe 90 °. Lartësia maksimale e prerjes është 155 mm, gjerësia për këndin 90 ° është 175 mm, dhe për këndin 45 ° është 111 mm. Tehu shumë efikase prej 18 dhëmbësh për inch e bën përdorimin e produktit më të lehtë. Doreza e rehatshme plastike përshtatet mirë në dorë për rehati më të mirë në punë. Certifikata TÜV Rheinland garanton cilësi dhe besueshmëri të lartë të produktit. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU