Sharrë hollcer 800W – VERTO

75.00

Ka sasi

Fuqia: 800W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Shkalla prerëse: 0° to 45°
Tavolina punës: 505 x 335 mm
Lartësia: 240mm

Kodi: 52G219 Kategoritë: , ,

75.00

Përshkrimi

Fuqia: 800W
Tensioni: 230V ~ 50Hz
Shkalla prerëse: 0° to 45°
Tavolina punës: 505 x 335 mm
Lartësia: 240mm

Sharra tryezë VERTO 800W është projektuar për prerjen e copave të drurit, materialeve si druri etj. Ka teh prerëse me diametër 200 mm dhe lejon vendosjen e shpejtë të këndeve të njohura të prerjes. Diapazoni i këndit të prerjes së pjerrësisë është 0 ° deri 45 °. Karakteristikat e sharrës 505 x 335 mm tryezë pune, lartësia 240 mm. Dorëzuar me gardh, shirit këndi, shkop dhe unazë. Përputhja me standardet evropiane të sigurisë konfirmohet me certifikatën CE. Marka VERTO ofron asortimente të mjeteve elektrike dhe aksesorëve për të gjithë entuziastët e DIY.

MENU