Sharrë elektrike, GRAPHITE

235.00

S’ka stok

Sharrë elektrike GRAPHITE, me motor 1800 W, është projektuar për prerjen e saktë të pjesëve të mëdha të drurit. Mjeti mundëson vendosjen e mbështetësve për materialin e përpunuar dhe përshtatjen e shpejtë për këndet e prerjes.

Kodi: 59G806 Kategoritë: , ,

235.00

Përshkrimi

Sharrë elektrike GRAPHITE, me motor 1800 W, është projektuar për prerjen e saktë të pjesëve të mëdha të drurit. Mjeti mundëson vendosjen e mbështetësve për materialin e përpunuar dhe përshtatjen e shpejtë për këndet e prerjes. Këndi i prerjes është nga 0 ° deri në 45 °. Doreza kryesore e pajisjes është e veshur me materiale anti-rrëshqitje për sigurinë dhe komoditetin. Treguesi me laser është i integruar me mjetin për vendosjen e saktë të materialit të përpunuar. Ky mjet lejon përdoruesin për zëvendësimin individual të furçave të karbonit nga jashtë. Pajtueshmëria me standardet evropiane është konfirmuar me certifikatën CE. Markë GRAPHITE ofron gamë të gjerë të veglave të fuqisë që përmbushin pritjet e profesionistëve.

MENU