Set shkarkuës i ajrit dhe ujit M 1″ – RBM

17.99

Ka sasi

Grupi i terminalit të shkarkimit automatik të ajrit dhe ujit.
Instalim standard në dorëzimin e kompleteve të kolektorit prej bronzi dhe polimer.
Lidhja e matësit të presionit G 1/8”

Kodi: 4490650 Kategoritë: ,

17.99

Përshkrimi

Grupi i terminalit të shkarkimit automatik të ajrit dhe ujit.
Instalim standard në dorëzimin e kompleteve të kolektorit prej bronzi dhe polimer.
Lidhja e matësit të presionit G 1/8”

MENU