Set shkarkuës i ajrit dhe ujit M 1″ – RBM

15.99

Ka sasi

Njësia terminale e shkarkimit manual, ajrit dhe ujit.
Instalim standard për kthimin e kompleteve të kolektorit prej bronzi dhe polimer.
Lidhja e matësit të presionit G 1/8

Kodi: 4500650 Kategoritë: ,

15.99

Përshkrimi

Njësia terminale e shkarkimit manual, ajrit dhe ujit.
Instalim standard për kthimin e kompleteve të kolektorit prej bronzi dhe polimer.
Lidhja e matësit të presionit G 1/8

MENU