Set për smartphone 44 cop – NEO TOOLS

20.00

Ka sasi

Seti për riparimin e smartphonav NEO, 44 copë përmban 34 këshilla precize për modelet e njohura të smartphone, përfshirë 6 mikrosocketa. Kompleti gjithashtu përmban magnetizues dhe demagnetizues, thelbësor për të punuar me elektronikë.

Kodi: 06-113 Kategoritë: , ,

20.00

Përshkrimi

Seti për riparimin e smartphonav NEO, 44 copë përmban 34 këshilla precize për modelet e njohura të smartphone, përfshirë 6 mikrosocketa. Kompleti gjithashtu përmban magnetizues dhe demagnetizues, thelbësor për të punuar me elektronikë. Për më tepër, njëra anë e rasteve është e pajisur me 4 kontejnerë të mëdhenj me bravë të çastit për sende të vogla dhe vida. Mbajtësi i dy kaçavidave përbërës me majë rrotulluese e bën funksionimin shumë më të lehtë. Të gjitha artikujt vijnë në kuti kompakte, të lehta për tu transportuar dhe ruajtur.

MENU