Set pad për iRobot Combo

25.00

Ka sasi

Me fijet e tyre thithëse, pecetat e ripërdorshme të pastrimit të dyshemesë heqin njollat ​​kokëforta, pluhurin dhe papastërtitë.
Seti përfshin: 3 peceta pastrimi të përdorshme
E pajtueshme me: Combo Series Roomba

Kodi: R4719026 Kategoritë: ,

25.00

Përshkrimi

Pse një tregtar i autorizuar dhe një aksesor i vërtetë? Kur blini një produkt iRobot, ju po investoni në shtëpinë tuaj. Blerja e produkteve autentike iRobot nga tregtarët e autorizuar është mënyra e vetme për të siguruar që investimi juaj të përshtatet me jetën tuaj. Produktet nga një tregtar i paautorizuar nuk do të mbulohen ose riparohen nga iRobot.
Me fijet e tyre thithëse, pecetat e ripërdorshme të pastrimit të dyshemesë heqin njollat ​​kokëforta, pluhurin dhe papastërtitë.
Seti përfshin: 3 peceta pastrimi të përdorshme
E pajtueshme me: Combo Series Roomba

MENU