Set me kaqavida rryme 5 cop + tester 230 V

12.90

Ka sasi

Set kaçavidave TOPEX i destinuar për punë me tension deri në 1000V. Secili nga pesë kaçavidat e bëra prej çeliku me cilësi të lartë krom-molibden, të izoluar. Përveç kësaj, përfshihet një testues i instalimeve elektrike 125-250V.

Kodi: 39D150 Kategoritë: , ,

12.90

Përshkrimi

Set kaçavidave TOPEX i destinuar për punë me tension deri në 1000V. Secili nga pesë kaçavidat e bëra prej çeliku me cilësi të lartë krom-molibden, të izoluar. Përveç kësaj, përfshihet një testues i instalimeve elektrike 125-250V. Doreza plastike ergonomike e mbuluar me materiale jo rrëshqitës siguron rehati dhe siguri gjatë punës.

MENU