Set me kaqavida 9 cop – TOPEX

9.99

Ka sasi

Kaçavida përfshi: Minus : 3 x 75 mm, 6,5 x 100 mm, 8 x 150 mm, PH0 x 75 mm, PH1 x 75 mm, PH2 x 150 mm, PZ0 x 75 mm, PZ1 x 100 mm, PZ2 x 150 mm, varëse plastike

Kodi: 39D889 Kategoritë: , ,

9.99

Përshkrimi

Seti i kaçavidë TOPEX është projektuar për punë mekanike dhe përbëhet nga 9 kaçavida. Bërthama është bërë prej çeliku vanadium krom, i cili garanton një jetë të gjatë mjetesh.
Maja magnetike e çelikut e ngurtësuar e bën punën më të lehtë. Doreza e përshtatshme është e mbuluar me materiale anti-slip , siguron rehati dhe siguri gjatë funksionimit. Paketimi i përshtatshëm plastik e bën të lehtë ruajtjen.

MENU