Set me burgia per hekur 15 cop – GRAPHITE

13.00

S’ka stok

Një grup i burgiav HSS – hex, dhe stërvitjet muraturë GRAPHITE (Ref. 55H225) me diametër nga 2.0 deri në 8.0 mm është ideal si një plotësues i pajisjeve të secilit stërvitje të çekiçit ose aku me funksionin e shpimit të çekiçit.

Kodi: 55H225 Kategoritë: , ,

13.00

Blehen shpesh së bashku

Përshkrimi

Një grup i burgiav HSS – hex, dhe stërvitjet muraturë GRAPHITE (Ref. 55H225) me diametër nga 2.0 deri në 8.0 mm është ideal si një plotësues i pajisjeve të secilit stërvitje të çekiçit ose aku me funksionin e shpimit të çekiçit. Kutia kompakte për ruajtje të përshtatshme në kutinë e mjeteve, kabinetin e mjeteve ose çantën e mjeteve.

MENU