Set me burgia 3,4,5,6,8 mm- 10 copë

9.00

9.00 - 9.00

Ka sasi

Për metalet HSS 3, 4, 5, 6, 8 mm,
Për beton 3, 4, 5, 6, 8 mm

Kodi: 55H210 Kategoritë: ,

9.00

9.00 - 9.00

Blehen shpesh së bashku

Përshkrimi

Set i bugiav GRAPHITE për metal dhe beton, me diametër nga 3.0 deri 8.0 mm, është ideal si një pajisje shtesë për çdo burmashin ose aku. Kutia kompakte ju lejon të vendosni komplet në një kuti, kabinet ose qese mjetesh.

Për metalet HSS 3, 4, 5, 6, 8 mm,
Për beton 3, 4, 5, 6, 8 mm

MENU