fbpx

Set me burgia 3,4,5,6,8 mm- 10 cop

9.00

Ka sasi

Për metalet HSS 3, 4, 5, 6, 8 mm,
Për beton 3, 4, 5, 6, 8 mm

Krahaso
Kodi: 55H210 Kategoritë: ,

Set i bugiav GRAPHITE për metal dhe beton, me diametër nga 3.0 deri 8.0 mm, është ideal si një pajisje shtesë për çdo burmashin ose aku. Kutia kompakte ju lejon të vendosni komplet në një kuti, kabinet ose qese mjetesh.

Për metalet HSS 3, 4, 5, 6, 8 mm,
Për beton 3, 4, 5, 6, 8 mm

Main Menu