Set kompresori për ngjyrosje 28C – NEO TOOLS

30.00

S’ka stok

Set për ngjyrosje NEO përmban 5 pjesë me cilësi të lartë. Paketa është e gatshme për përdorim në punëtori në një gamë të gjerë të aplikacioneve: ngjyrosje, fryrje, pastrim i sipërfaqeve.

Kodi: 12-500 Kategoritë: ,

30.00

Përshkrimi

Set për ngjyrosje NEO përmban 5 pjesë me cilësi të lartë. Paketa është e gatshme për përdorim në punëtori në një gamë të gjerë të aplikacioneve: ngjyrosje, fryrje, pastrim i sipërfaqeve. Kompleti përfshin: dorzë spërkatëse me kupë të sipërme, dorzë larëse për vaj, dorzë ajri, dorzë fryse gomash me manometër dhe zorrë presioni spiral 5 m. Cilësi e lartë e mjeteve të konfirmuara me certifikatë CE. Marka NEO përmbush pritjet e profesionistëve.

MENU