Set kaçavidash me bit 37 cop

29.00

Ka sasi

Seti i kaçavidave dhe copave NEO përfshin 37 elementë të cilësisë më të lartë. Mbathja e kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm, duke siguruar jetëgjatësi të gjatë. Kaçavidat kanë majë magnetike.

Kodi: 04-210 Kategoritë: , ,

29.00

Përshkrimi

Seti i kaçavidave dhe copave NEO përfshin 37 elementë të cilësisë më të lartë. Mbathja e kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm, duke siguruar jetëgjatësi të gjatë. Kaçavidat kanë majë magnetike. Forma e trajtës tre-lobulare me pjesën tjetër të profilizuar të gishtit zvogëlon përpjekjen e duarve gjatë punës dhe lehtëson marrjen e çift rrotullues të duhur. Dy doreza materiale parandalojnë rrëshqitjen në dorë, është gjithashtu rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. Cilësia e mjetit konfirmohet me garanci prej 25 vjetësh të prodhuesit. E gjithë kjo, së bashku me 8 kaçavida precize të cilësisë më të lartë dhe 20 bit me forma dhe madhësi të ndryshme, të mbyllura në qëndrim të dobishëm, duke e bërë më të lehtë ruajtjen. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU