fbpx

Set kaçavida Topex, 5 copë

5.50

Ka sasi

Set i kaçavidave TOPEX është shumë i dobishëm në detyrat mekanike dhe aktivitetet DIY. Në secilin prej pesë kaçavidave, shufra është bërë prej çeliku të qëndrueshëm kromi vanadium që garanton jetëgjatësi të gjatë të veglave.

Krahaso
Kodi: 39D934 Kategoritë: , ,

5.50

Përshkrimi

Set i kaçavidave TOPEX është shumë i dobishëm në detyrat mekanike dhe aktivitetet DIY. Në secilin prej pesë kaçavidave, shufra është bërë prej çeliku të qëndrueshëm kromi vanadium që garanton jetëgjatësi të gjatë të veglave. Pika magnetike e bërë nga çeliku i thekur bën përdorimin më të lehtë të mjetit. Trajtimi ergonomik i plastikës që është i veshur me material anti-slip dhe jep rehati dhe siguri gjatë punës. Markë TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

Menu kryesore