Set kaçavida percize 8 cop – NEO

16.00

Ka sasi

Kompleti i kaçavidave precize NEO përfshin dorezën dhe 7 copa të dyanshme 120 mm (të sheshta, kryq, Torx dhe gjashtëkëndor). Maje magnetike me kaçavidë janë bërë nga çeliku i molibdenit të kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm.

Kodi: 04-227 Kategoritë: , ,

16.00

Përshkrimi

Kompleti i kaçavidave precize NEO përfshin dorezën dhe 7 copa të dyanshme 120 mm (të sheshta, kryq, Torx dhe gjashtëkëndor). Maje magnetike me kaçavidë janë bërë nga çeliku i molibdenit të kromit jashtëzakonisht të qëndrueshëm. Fole rrotulluese në dore lejon shtrëngimin e saktë të vidhave. Dy doreza materiale janë rezistente ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU