Set kaçavida 27 copë – TOPEX

14.99

Ka sasi

Gama e punës:
4 kaçavida: 3.2x75mm, 4x100mm, 5x100mm, 6.5x150mm
2 kaçavida Phillips: PH1x100mm, PH2x150mm
Bita: 4.5mm, 6mm, 7mm
Kryq: PH0, PH1, PH2, PH3
Torx: T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40
Heksagon: H2, H3, H4, H5, H6
Materiali: Çelik kromi
Mbajtës: Plastike

Kodi: 39D887 Kategoritë: , ,

14.99

Përshkrimi

Set i kaçavidave dhe bitav TOPEX është shumë i dobishëm në punët mekanike dhe aktivitetet DIY. Material çeliku të qëndrueshëm të kromit vanadium që garanton jetëgjatësi . Maja magnetike e bërë nga çeliku i ngurtësuar e bën më të lehtë përdorimin e mjetit. Doreza plastike ergonomike është e veshur me material kundër rrëshqitjes dhe siguron rehati dhe siguri gjatë punës. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

MENU