Set i kaqavidave 8 cop – TOPEX

22.00

Ka sasi

Një grup i kaçavidave 1000V TOPEX i destinuar për punë me tension deri në 1000V. Secili prej shtatë vidave kaçavidë është prej çeliku vanadium me cilësi të lartë, të izoluar.

Kodi: 39D674 Kategoritë: , ,

22.00

Përshkrimi

Një grup i kaçavidave 1000V TOPEX i destinuar për punë me tension deri në 1000V. Secili prej shtatë vidave kaçavidë është prej çeliku vanadium me cilësi të lartë, të izoluar.
Përveç kësaj, përfshihet një testues i instalimeve elektrike 125-250V. Doreza plastike ergonomike e mbuluar me materiale pa shqip siguron rehati dhe siguri gjatë punës. Marka TOPEX është në shënjestër të entuziastëve të DIY.

MENU