Set i kaqavidave 6 cop – NEO

12.00

Ka sasi

Set i kaçaidav NEO përfshijnë 6 kacavida: të sheshtë dhe kryq. Mbathja e kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm. Tehu me kaçavidë u trajtua me nxehtësi për të marrë ngurtësi dhe rezistencë të përshtatshme ndaj lakimit. Kaçavida ka majë magnetike.

Kodi: 04-205 Kategoritë: , ,

12.00

Përshkrimi

Set i kaçaidav NEO përfshijnë 6 kacavida: të sheshtë dhe kryq. Mbathja e kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm. Tehu me kaçavidë u trajtua me nxehtësi për të marrë ngurtësi dhe rezistencë të përshtatshme ndaj lakimit. Kaçavida ka majë magnetike. Forma e trajtës tre-lobulare me pjesën tjetër të profilizuar të gishtit zvogëlon përpjekjen e duarve gjatë punës dhe lehtëson marrjen e çift rrotullues të duhur. Dy doreza materiale parandalojnë rrëshqitjen në dorë, është gjithashtu rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. Seti është në varësen e dobishme për të mbajtur rendin më të madh. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU