Set i kaçavidave me bit 58 copë

33.00

Ka sasi

Kompleti i kaçavidave dhe bitav NEO përfshin 58 elementë të cilësisë më të lartë. Materiali e kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm, duke siguruar jetëgjatësi të gjatë. Kaçavidat kanë majë magnetike.

Kodi: 04-211 Kategoritë: , ,

33.00

Përshkrimi

Kompleti i kaçavidave dhe bitav NEO përfshin 58 elementë të cilësisë më të lartë. Materiali e kaçavidave është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm, duke siguruar jetëgjatësi të gjatë. Kaçavidat kanë majë magnetike. Forma e trajtës tre-lobulare me pjesën tjetër të profilizuar të gishtit zvogëlon përpjekjen e duarve gjatë punës dhe lehtëson marrjen e çift rrotullues të duhur. Doreza me dy materiale parandalojnë rrëshqitjen në dorë, është gjithashtu rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. E gjithë kjo, së bashku me 10 kaçavida precize të cilësisë më të lartë dhe 40 bitvë me forma dhe madhësi të ndryshme, të mbyllura në rastin e dobishëm, duke e bërë më të lehtë transportimin dhe ruajtjen. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU