Set i kaçavidave 8 copë

19.00

Ka sasi

Ky SET NEO përfshinë 8 kaçavida. Boshti kryesorë i kaçavidës është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm.

Kodi: 04-207 Kategoritë: , , Etiketat:

19.00

Përshkrimi

Ky SET NEO përfshinë 8 kaçavida. Boshti kryesorë i kaçavidës është bërë prej çeliku S2 jashtëzakonisht të qëndrueshëm. Po ashtu, është trajtuar me nxehtësi për të marrë fortësi të përshtatshme dhe rezistencë ndaj lakimit. Dy dorezat materiale parandalojnë rrëshqitjen në dorë, gjithashtu është rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave.

MENU