Set i kaçavidavë 7 copë – NEO TOOLS

19.00

Ka sasi

Set kaçavida NEO . Kaçavidave janë bërë nga çeliku jashtëzakonisht i fortë S2. Janë trajtuar me nxehtësi për të marrë rezistencë të përshtatshme ndaj lakimit dhe ngurtësisë 56 HRC.

Kodi: 84-231 Kategoritë: , ,

19.00

Përshkrimi

Set kaçavida NEO . Kaçavidave janë bërë nga çeliku jashtëzakonisht i fortë S2. Janë trajtuar me nxehtësi për të marrë rezistencë të përshtatshme ndaj lakimit dhe ngurtësisë 56 HRC. Forma e trajtës tre-lobulare me pjesën tjetër të profilizuar të gishtit zvogëlon përpjekjen e duarve gjatë punës dhe lehtëson marrjen e çift rrotullues të duhur. Doreza me dy materiale parandalojnë rrëshqitjen në dorë, është gjithashtu rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. Cilësia e mjetit konfirmohet me certifikatën TÜV . Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU