Set i kaçavidave 7 copë – NEO

14.00

Ka sasi

Kodi: 04-206 Kategoritë: , ,

14.00

Përshkrimi

Seti i kaçavidave NEO përmban 7 kaçavida të sheshta dhe kryq. Pjesa e kaçavidave është bërë nga çeliku jashtëzakonisht i qëndrueshëm S2. Maja e punës e majës është trajtuar me nxehtësi, falë të cilave u morë ngurtësia e duhur dhe rezistenca ndaj lakimit. Kaçavida ka një majë magnetike. Forma trekëndore e dorezës me mbështetësin e gishtit të kontur zvogëlon ngarkesën në dorën tuaj gjatë punës dhe ju ndihmon të arrini çift rrotullues optimal. Doreza e materialit të dyfishtë parandalon rrëshqitjen në dorë dhe është rezistent ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU