Set i kaçavidave 5 copë – NEO

24.00

Ka sasi

Seti i kaçavidave me ndikim NEO përmban 5 kaçavida të sheshta dhe kryq. Pjesa e kaçavidave është bërë nga çeliku jashtëzakonisht i qëndrueshëm S2. Maja e punës e majës është trajtuar me nxehtësi, falë së cilës u morë fortësia e duhur dhe rezistenca e përkuljes prej 56 HRC.

Kodi: 04-240 Kategoritë: , ,

24.00

Përshkrimi

Seti i kaçavidave me ndikim NEO përmban 5 kaçavida të sheshta dhe kryq. Pjesa e kaçavidave është bërë nga çeliku jashtëzakonisht i qëndrueshëm S2. Maja e punës e majës është trajtuar me nxehtësi, falë së cilës u morë fortësia e duhur dhe rezistenca e përkuljes prej 56 HRC. Kaçavida ka një majë magnetike dhe një dorezë rrahjeje. Forma trekëndore e dorezës me mbështetësin e gishtit të kontur zvogëlon ngarkesën në dorën tuaj gjatë punës dhe ju ndihmon të arrini çift rrotullues optimal. Doreza me dy materiale parandalon rrëshqitjen në dorë dhe është rezistente ndaj kimikateve, vajrave dhe yndyrnave. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

MENU